EMO General Assembly en TC Meeting vonden plaats in Wenen

 In nieuws

De Algemene Vergadering van de EMO – European Mortar Industry Organization vond dit jaar plaats in Wenen bij een zomerse 35 graden. De Technische Commissie was de dag ervoor al bijeengekomen om de belangrijkste onderwerpen voor de Europese mortelindustrie te bespreken.

De nieuwe bouwproductenverordening CPR is alomtegenwoordig – het CPR-acquisproces voor mortelproducten nadert. Fundamentele beslissingen, bijvoorbeeld bij de voorbereidende werkzaamheden voor aanvullende productcategorieregels (cPCR), moeten worden besproken en genomen.

De TC-leden waren verheugd om Tim Link, genomineerd door het VDPM – Verband für Dämmsysteme, Putz und Mörtel e.V., te kiezen als de nieuwe portefeuillemanager voor de klankbordgroep Screeds.

De Algemene Vergadering stond in het teken van de verkiezingen, wij heten graag bekende en nieuwe gezichten welkom in het EMO-bestuur:
Bas Huysmans, Niklas Sievert, Christoph M. Stolz, Michael May.

De komende maanden zullen intensief en druk zijn. Wij waarderen de actieve steun van onze leden en hun experts in ons Europese verenigingswerk en willen hen bedanken voor twee zonnige dagen in Wenen met intensieve gesprekken en geweldige discussies.

Volgend jaar zijn we in Düsseldorf, waar de Algemene Vergadering van de EMO zal plaatsvinden als onderdeel van de 𝗘𝗠𝗢 𝗠𝗼𝗿𝘁𝗮𝗿 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗶𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟱. 👉www.mortarsummit.eu