• Menu
  • Home
  • Zoek

Certificatie

   

Kiwa

Kiwa
Kiwa is door de Raad voor Accreditatie erkend voor de certificatie van producten en kwaliteits- en milieuzorgsystemen. Kiwa zet zich door middel van certificatie in voor de kwaliteit van producten en processen in het werkgebied van onder meer beton, mortels en alle daarvoor gebruikte grondstoffen, aanverwante producten en asfalt beslaat. 
 
 

Bouwkwaliteit

Stichting Bouwkwaliteit (SBK)
De Stichting Bouwkwaliteit heeft ten doel de onafhankelijke kwaliteitsbeoordeling in al zijn facetten ten behoeve van alle bouwpartners te coördineren, te harmoniseren en bekend te maken 


 
 

komo

KOMO
KOMO is een al meer dan vijftig jaar bestaand keurmerk dat wordt beheerd door Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Een KOMO-gecertificeerd product of proces geeft direct de zekerheid dat een product of dienst voldoet aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. 

   

sgs

SGS Intron
SGS Intron is een onafhankelijke, dienstverlenende onderneming op de gebieden van kwaliteitsvaststelling, kwaliteitsverbetering en kwaliteitsvoorspelling van producten en processen voor de bouw. 


 
 

IKOB

SKG-IKOB
SKG-IKOB is actief op een breed gebied van kwaliteitsbeheersing en certificering in de bouw. Kwaliteitsbeoordelingen en –bewaking op de bouwplaats staan daarbij centraal.