• Menu
  • Home
  • Zoek

Informatiecentra

   

Logo-BV-150px

Betonvereniging
De Betonvereniging is ruim 75 jaar hét coördinatiecentrum in de betonwereld, onafhankelijk en ter zake kundig. De Betonvereniging stelt zich het bevorderen van een verantwoord gebruik van het materiaal beton ten doel, door het genereren en overdragen van kennis.  


 
 

Logo_NEN_150x39

NEN
Het Nederlands Normalisatie Instituut is hét kennisnetwerk in de wereld van normen en regelgeving. Gebruikers van normen kunnen NEN op ieder moment en vanaf elke plaats raadplegen. Wij willen onze klanten zo snel en gemakkelijk mogelijk van informatie voorzien. Met cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten bevorderen we het gebruik van normen.


 
 

Stapelbouw

Stichting Stapelbouw
Stichting Stapelbouw is het platform voor kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van de techniek van het stapelen van steenachtige materialen, zowel in de gevel als in de constructie. 


 
 

Cobouw

Cobouw
Dagblad Cobouw heeft een unieke plaats in de Nederlandse bouwnijverheid en biedt u dagelijks het laatste vaknieuws over materialen, technieken en systemen, maar ook berichtgeving over fusies, faillissementen, certificering en politieke besluitvorming.